Villa à vendre

549000€

3 chambres 177 mètres carrés

Immoweb code : 11389160
Immoweb code : 11389160

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
177 mètres carrés habitables
821 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Fantastisch gelegen villa, vlakbij het bruisende dorp van Lochristi, in de nabijheid van winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer. De woning telt momenteel 3 slaapkamers en heeft een kantoorruimte met aparte ingang. Deze ruimte kan gemakkelijk worden omgevormd tot 4e slaapkamer.

In de inkomhal vinden we een apart toilet met handwasser en een houten trap naar de eerste verdieping. De benedenverdieping heeft een kantoor met aparte ingang. Deze ruimte leent zich perfect om klanten te ontvangen maar kan ook worden omgetoverd tot een extra slaapkamer. De woning beschikt over een nieuwe keuken (2022) met open zicht op de tuin. Achter de keuken is nog een berging. De keuken is voorzien van een kookplaat en dampkap (AEG), oven en microgolf (Zanussi), vaatwas (Midea) en een ingewerkte Amerikaanse koelkast (Samsung). In een L-vorm achter de keuken bevinden zich de woonkamer (met open haard) en eetkamer.

Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan een met dressing, en een badkamer. Die beschikt over een dubbele lavabo met hangkasten en een spiegelkast, een aparte douchecel, een vrijstaand bad en een tweede toilet. Er is een zolder die perfect dienstdoet als bijkomende opslagruimte.

De centrale verwarming is op gas waarvan de boiler recentelijk is vernieuwd (2021). Zowel op de grote slaapkamer (met dressing) als in de woonkamer is er airconditioning.

Stuur ons via [email protected] om deze woning op prachtige locatie te komen ontdekken.

Contacter