Villa à vendre

1975000€

4 chambres 460 mètres carrés

Immoweb code : 11390222
Immoweb code : 11390222

Aperçu

4 chambres
4 salles de bains
460 mètres carrés habitables
4462 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelegen in het schilderachtige Daknam, op een uitgestrekt perceel van 4.462 vierkante meter, verwelkomt dit prachtige landhuis u met zijn charmante bijgebouwen en een verleidelijk buitenzwembad. De architectuur is doordrenkt van klasse en vakmanschap, met aandacht voor elk subtiel aspect. Architect Frank Gruwez heeft hier dan ook een meesterwerk afgeleverd.
De achterzijde van het landhuis geeft een panoramisch uitzicht op de rustgevende natuur, waarbij grote raampartijen de binnenruimte verbinden met de overweldigende schoonheid van het buitenleven.
Een opvallend kenmerk van deze woning is de opmerkelijke veelzijdigheid die het te bieden heeft. Dankzij de royale, naadloos met elkaar verbonden leefruimtes, biedt deze villa de perfecte gelegenheid om woon-en werksfeer harmonieus te combineren. Momenteel dient de rechtervleugel als kantoorruimte met een ontvangstruimte, het middengedeelte biedt een royale eetkamer met bar die naadloos overgaat in een trendy, professioneel uitgeruste keuken .
Grenzend aan de keuken is er een ruime cosy zithoek met gashaard, uitkijkend op een prachtige tuin en verleidelijke koi-vijver.
Het landhuis heeft twee unieke bijgebouwen.
Het eerste bijgebouw herbergt een garage voorzien voor drie wagens, de bovenverdieping werd volwaardig uitgeruste tot een studio die perfect kan dienen als conciërge-of gastenverblijf.
In het tweede bijgebouw, fungerend als Pool house, vindt u opnieuw een open keuken met eetruimte, perfect voor het organiseren van fee

Contacter