Villa à vendre

649000€

6 chambres 376 mètres carrés

Immoweb code : 11299067
Immoweb code : 11299067

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
376 mètres carrés habitables
1450 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Villa

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruime, energiezuinige woning te koop op een perceel van 14are50 nabij Lommel centrum

Ligging

De woning is gelegen op zo'n 7 minuten van het centrum van Lommel. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar.

Omschrijving

Langs de inkomhal komt u de woning binnen. Links ligt de ruime woonkamer met grote raampartijen. Deze zorgen voor voldoende lichtinval in de woning. De woonkamer en de eetkamer staan in verbinding met de keuken, welke is voorzien van alle nodige toestellen. Aansluitend aan de eetkamer is er nog een gezellige veranda met zicht op de tuin. De achteringang van de woning beschikt over ingebouwde kasten. De wasplaats is eveneens voorzien van inbouw kastjes alsook van een kleine sauna, een toilet en een douche. De grote garage (met elektr. poort) biedt voldoende ruimte voor twee autostaanplaatsen. Aan de voorkant ligt nog een aparte bureau ruimte.
De eerste verdieping bestaat uit 6 volwaardige slaapkamers en 2 badkamers. De eerste badkamer bestaat uit een douche, lavabo en toilet. De tweede badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en dubbele lavabo.
De kelder zorgt nog voor extra opbergruimte.
De tuin biedt bovendien voldoende privacy en rust. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter