Villa à vendre

475000€

4 chambres 280 mètres carrés

Immoweb code : 11328426
Immoweb code : 11328426

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
280 mètres carrés habitables
1083 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige lichtrijke villa is gelegen in een van de meest gegeerde buurten van Loppem, vlakbij Tilleghembos, oprit van E40 en E403 en alle voorzieningen (supermarkten, scholen, winkels, ...).

De volgende praktische indeling kunt u in deze ruime villa vinden:

gelijkvloerse verdieping: ruime inkomhal met gasten toilet, lichtrijke woonkamer (44 m²) met een zithoek met inbouw haardvuur en eetplaats . Aansluitend vind je de keuken, bijkeuken en kelder. Vanuit de bijkeuken bereikt men de prachtige zuid west-gerichte tuin waar u kunt genieten van de zon op elk moment van de dag. Verder vinden we op de gelijkvloerse verdieping twee slaapkamers en de eerste badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.In de woning zit ook een ruime garage (33 m²).

Voor de woning is er een ruime oprit met plaats voor meerdere wagens.

1ste verdieping: polyvalente ruimte van 65m² met allerhande mogelijkheden, zoals een hobbyruimte of atelier. Verder vinden we een nachthal, tweede badkamer met ligbad en wastafel. Verder vinden we hier nog 2 ruime slaapkamers, een zolder aan beide zijden van het huis en een derde bergzolder boven het huis.

Troeven:

Rustige ligging
Grote bewoonbare oppervlakte
Geen renovatieverplichting van toepassing
Asbestveilig

Contacter