Villa à vendre

529000€

3 chambres 240 mètres carrés

Immoweb code : 11361203
Immoweb code : 11361203

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
240 mètres carrés habitables
1250 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze villa met landelijke ligging aan de rand van het centrum van Lummen op enkele minuten van het klaverblad E314/E313 beschikt eveneens over een zeer ver en uitzonderlijk zicht, grenzend aan agrarisch gebied. De woning ligt in een wandel- en fietsgebied, kortbij het Schulens meer. Scholen, winkels, sportcomplex en openbaar vervoer bevinden zich op korte afstand van de woning.
De woning in Zuid-Franse bouwstijl op een perceel van 12,5are biedt een comfortabele bewoonbare oppervlakte van 240m². De perfect onderhouden open bebouwing is een energiezuinige woning met vloerverwarming en alarmsysteem.
Het gelijkvloers is functioneel ingedeeld met een centrale inkomhal, een gastentoilet, keuken met ontbijthoek, eetkamer, living en bureel. De grote raampartijen en de open leefruimte zorgen voor een aangenaam ruimtegevoel en bieden een prachtig zicht op de tuin en de achterliggende weilanden. De keuken is voorzien van alle nodig apparatuur. Langs de keuken bevindt zich een ruime berging. Verder biedt de garage (met automatische poort) parking voor 2 ruime wagens en een kleine stookruimte.
Op de eerste verdieping treffen we 3 ruime slaapkamers aan en de badkamer, uitgerust met een dubbele lavabo, douche, bad en toilet.
De mooie tuin is zuidgericht met een prachtig wijds uitzicht op de velden.

Contacter