Villa à vendre

679000€

3 chambres 300 mètres carrés

Immoweb code : 11325776
Immoweb code : 11325776

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
300 mètres carrés habitables
684 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Instapklare gerenoveerde villa gelegen aan de rand van een woonwijk met plaatselijk verkeer, waardoor het er zeer rustig is. Op 50m van een landelijke zone waar het heerlijk wandelen is. Op 1 km van het centrum van Meise en het openbaar vervoer.
Op de benedenverdieping bevindt zich de inkomhal, het gastentoilet, wijnkelder, badkamer met ligbad, wasplaats, stookruimte, dubbele garage. Op de eerste verdieping bevindt zich de living, eetkamer, open keuken, badkamer met douche en toilet, drie slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een mezzanine, kantoorruimte (of bijkomende slaapkamer) en zolder. Natuursteen (Bourgondische witsteen) werd gebruikt voor de vloer in hal en woonkamer en voor de volledige badkamer met douche en het gastentoilet.
In de tuin is er een terras met vijver, een gazon met grasrobot en een ruim tuinhuis.
De meest ingrijpende renovaties vonden plaats in 2006/2007 (waterleidingen, elektriciteit, chauffageleidingen, vloeren, badkamers, gevels); in 2022 werden de cv-ketel, de boiler met warmtepomp en alle ramen en schrijnwerk vernieuwd. Er is een centraal alarmsysteem. Ook 14 zonnepanelen. EPC score B!
Te bezichtigen na afspraak. [email protected]

Contacter