Villa à vendre

495000€

3 chambres 135 mètres carrés

Immoweb code : 11268410
Immoweb code : 11268410

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
135 mètres carrés habitables
2100 mètres carrés de terrain

Description

Bungalow met groot atelier en garage

Kom binnen in dit huis vol licht, en ontdek jouw nieuw project!
We starten in een aangename inkomhal, die geniet van veel lichtinval dankzij de 5 raamstroken van vloer tot plafond.
Veel natuurlijk licht in dit huis, zéker in de mooie leefruimte, dankzij de grote raampartijen. Vanuit deze leefruimte heb je toegang tot het overdekt terras achteraan, en tot de aanpalende keuken. De aparte keuken biedt veel mogelijkheden, en ook hier kan je genieten van zicht op het terras en de tuin.
Op het gelijkvloers zijn er verder nog 2 slaapkamers (20,5m2 - 16,5m2), één ervan was vroeger opgesplitst in 2 gescheiden slaapkamers, een extra ruimte die dienst kan doen als bureau of extra slaapkamer, de badkamer (uitgerust met dubbele lavabo, ligbad en douche) en een apart toilet. In de kelder bevindt zich de verwarmingsinstallatie van Viessmann en de boiler voor sanitair warm water. De zolder, momenteel gebruikt als stockage, en bereikbaar met een uitschuifbare trap in de keuken, biedt heel wat mogelijkheden.
Bij mooi weer kan je zalig genieten in de grote tuin.
Jouw auto kan je parkeren in één van de garages achteraan, maar ook de oprit biedt heel veel parkeergelegenheid.
Het grote atelier en de aanpalende garage achteraan, maakt van dit huis de ideale investering voor een zelfstandige die nood heeft aan veel opbergruimte.
De verwarmingsinstallatie werd al vernieuwd (verwarmen doe je op mazout), maar voor de rest heeft deze woonst nog een beetje liefde nodig om weer in topvorm te geraken. B

Contacter