Villa à vendre

875000€

4 chambres 403 mètres carrés

Immoweb code : 11116023
Immoweb code : 11116023

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
403 mètres carrés habitables
1330 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In Merksplas gelegen, een hoogwaardig afgewerkt en verzorgd eigendom op een uitzonderlijk zuidwest georiënteerd perceel van ± 1330 m² met aangelegde tuin, poolhouse en vijver met een bruikbare vloeroppervlakte ± 403 m².

Het gelijkvloers omvat een entreehal met vestiaireruimte en gastentoilet, een royale leefruimte en formele eetruimte omgeven door de hoge mate aan lichtinval door de grote raampartijen met zicht op de fraai aangelegde tuin, een volledig geïnstalleerde keuken met eethoek badend in het licht en uitzicht op de tuin en een dubbele inpandige garage. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal welke toegang biedt tot de vier slaapkamers en dressingruimte (voorzien van sanitaire technieken). De master bedroom geniet van een badkamer ensuite. De tweede verdieping is toegankelijk met een vaste trap en doet momenteel dienst als zolderruimte. Deze ruimte kan ingericht worden als slaapkamer met sanitair.

Kortom een luxueuze, tot in de puntjes onderhouden villa op een ideaal georiënteerd perceel met een uiterst gunstige energieprestatie op een centrale locatie.

Bijzonderheden:
- Volledig onderkelderd
- Zonnepanelen
- Woonbeleving op 403 m²
- Regenwaterput van 50.000 l
- Zuidwest georiënteerd
- Airconditioning in hoofdslaapkamer
- Ondergrond beregenigssysteem voor de tuin
- Camerasysteem buiten
- Poolhouse met open haard en bergruimte
- Elektrische zonneluifel

Contacter