Villa à vendre

499000€

3 chambres 235 mètres carrés

Immoweb code : 11280907
Immoweb code : 11280907

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
235 mètres carrés habitables
870 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in deze statige villa, gelegen aan de oevers van de Schelde te Moen. Een oase van luxe en comfort, deze recente bouw uit 1998 straalt klasse uit vanaf het moment dat u binnenstapt.

Op het gelijkvloers hebben we de royale inkomhal die ons naar de leefruimte brengt. Dankzij de grote raampartijen hebben we zicht op elke hoek van de tuin en primeert de natuurlijke lichtinval. De haard zorgt voor extra charme in winterdagen. De hyper moderne keuken, lichtrijke veranda en de nodige bijkamers beantwoorden aan de nodige hedendaagse wensen voor elk gezin.

Boven vinden we drie zeer ruime slaapkamers elk met zicht op de tuin of de Schelde. Elke slaapkamer is minstens 20 m2 groot waarvan de master bedroom is voorzien van maatkasten. Verder hebben we een instapklare badkamer, privé toilet en een technische berging met de verwarmingsinstallatie en de nodige extra opbergplaats.

Achteraan de woning hebben we een zonnige aangelegde tuin met ruim terras en tuinhuis. In deze achtertuin vinden we enkele toffe hoekjes terug om tot rust te komen of om gasten te verwelkomen. De voortuin is dan weer een plezier voor de mensen met groene vingers.

TROEVEN:
- Garage met carport en oplaadpunt voor de auto
- Een privé toilet op elke verdieping
- Energiezuinig & 12 zonnepanelen
- Conformiteit elektriciteit en asbest
- Recente bouw
- Unieke ligging in Zwevegem

Deze parel van een woning is met liefde onderhouden en straalt dit uit in elk detail. Van de prachtig aangelegde tuin tot aan de modern

Contacter