Villa à vendre

2100000€

4 chambres 678 mètres carrés

Immoweb code : 11276815
Immoweb code : 11276815

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
678 mètres carrés habitables
5000 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Het eigendom omvat een sfeervolle villa met inpandige wellnessruimte, een magnifieke tuin met vijverpartijen en een apart bijgebouw (volledig geïsoleerd en afgewerkt) dat momenteel dienst doet als garage.

De ruime inkomhal op natuursteen biedt d.m.v. dubbel openslaande glazen deuren toegang tot de prachtige lichte leefruimte van waaruit u een mooi uitzicht heeft op de tuin achteraan. De leefruimte omvat een ruime woonkamer (ca. 100m²) op natuursteen opgedeeld in een gezellig salon met gashaard en een eetkamer, een aparte TV-hoek/kantoor en de schitterende woonkeuken die werkelijk compleet uitgerust is met koelkast, diepvriezer, afwasmachine, 2 heteluchtovens, combi-oven, inductiekookplaat, koffiemachine, 2 bordenverwarmers,... Aansluitende koele berging met ingemaakte kasten voorzien van airco voor koeling.

Een brede gang leidt u naar het wellnessgedeelte. Hier treft u een mooi binnenzwembad (9m x 4m), een inloopdouche, een sauna (finse + infrarood), toilet en lavabo. Vanuit het wellnessgedeelte hebt u dmv de grote raampartijen onmiddellijk toegang tot de prachtige tuinkamer met open haard (op hout). Van hieruit heeft u een mooi uitzicht over de tuin en directe toegang tot het riante terras.

Verder vindt u op het gelijkvloers nog een praktische berging met aansluitend de CV-ruimte en de ruime dubbele inpandige garage, voorzien van sectionaal poorten.
Mooi afgewerkte wijnkelder.
Op de verdieping treffen we de masterbedroom op parket met aansluitende dressing en volledi

Contacter