Villa à vendre

899000€

3 chambres 525 mètres carrés

Immoweb code : 11319788
Immoweb code : 11319788

Aperçu

3 chambres
3 salles de bains
525 mètres carrés habitables
3805 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Energiezuinige Mediterrane villa met zuidgerichte tuin, zelfreinigende zwemvijver, zwembad, kantoorruimte/kangoeroewoning.

Deze unieke Mediterrane villa is idyllisch gelegen in het hartje van de Groene Kempen, vlak bij de E313, winkels, scholen en uitgestrekte fiets- en wandelroutes.
Bij het betreden van de villa wordt u verwelkomd door een imposante foyer.
De open leefruimte op de gelijkvloers straalt warmte uit dankzij de aanwezigheid van een open haard die naadloos overgaat in een comfortabele zithoek.
De volledig uitgeruste keuken is afgewerkt met hoogwaardige materialen. De aangrenzende lichtrijke zithoek is voorzien van een speksteen-kachel en airconditioning. Op deze verdieping bevindt zich ook een luxueuze badkamer met jacuzzi, douche en lavabo.
De villa is veelzijdig en biedt mogelijkheden voor professioneel gebruik of kangoeroewoonst. Op de begane grond is er een ruime, tweedelige bureauruimte met een aparte ingang.
De eerste verdieping herbergt drie slaapkamers en twee badkamers. De masterbedroom geniet van een ensuite badkamer, terwijl de andere badkamer toegankelijk is via de gang.
Eén van de meest opmerkelijke kenmerken van deze woning is de grote zuid gerichte tuin, compleet met een zelfreinigende zwemvijver.
Het bijhorende poolhouse (ca.175m²), bevat een volwaardige badkamer, keuken en zwembad.
Extra:
30 zonnepanelen


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylen

Contacter