Villa à vendre

475000€

4 chambres 164 mètres carrés

Immoweb code : 11359722
Immoweb code : 11359722

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
164 mètres carrés habitables
124 mètres carrés de terrain

Description

Unieke villa aan de renbaan en golf te Oostende

Stap binnen in deze unieke villa, gelegen aan de renbaan en golf van Oostende, en laat je betoveren door de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

Met een adembenemend open en groen uitzicht, omarmt deze architecturale parel een leven van rust en sereniteit. Hoewel deze woning te renoveren is, biedt ze een ongeëvenaarde kans om jouw droomhuis te creëren op een van de meest begeerde locaties in Oostende.
Op het gelijkvloers vind je een prachtig ruime woonkamer die naadloos overgaat in de keuken, waarbij de mogelijkheid bestaat om deze ruimtes te transformeren tot een open en lichte leefruimte. Een ruime technische berging, apart toilet en elegante inkomhal bieden een solide basis voor jouw renovatieplannen.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier volwaardige slaapkamers, waardoor deze woning ideaal is voor gezinnen of voor wie ruimte nodig heeft voor gasten. De badkamer is een ruimte van potentieel, klaar om omgetoverd te worden tot een oase van ontspanning en luxe. Een extra berging biedt praktische opbergruimte voor al jouw behoeften.

Gelegen op een zeer rustige locatie aan de renbaan, is deze villa de belichaming van privacy en exclusiviteit te midden van het groen. Met een renovatieplan op maat, kan deze woning getransformeerd worden tot jouw ultieme droomhuis, waar moderne luxe en architecturale schoonheid samenkomen. Mis deze unieke kans niet om jouw visie werkelijkheid te maken!

Troeven:
*Unieke Locatie: Gelegen aan de renbaan en golf van Oostende, gen…

Contacter