Villa à vendre

Faire offre à partir de

4 chambres 299 mètres carrés

Immoweb code : 11284435
Immoweb code : 11284435

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
299 mètres carrés habitables
1024 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
LANCEERMOMENT 19 & 20 APRIL: ENKEL OP AFSPRAAK
Hoogwaardig afgewerkte nieuwbouwvilla op een rustige locatie!
Deze villa is gelegen in een rustige en groene omgeving. Rustig, toch dicht bij nodige voorzieningen (school, bakker, openbaar vervoer,... ).
De woning heeft een EPC-label A. Dit zal uiteraard resulteren in een laag energieverbruik (Vloerverwarming, zonnepanelen, isolatie in de spouwmuur, ... ).
De woning heeft een hedendaagse uitstraling. Ze is volledig afgewerkt, zowel binnenin als buiten. Door de vele raampartijen naar de tuin wordt de buitenruimte als het ware mee geïntegreerd naar binnen toe. Hierdoor is het zo dat u niet enkel constant kan genieten van uw mooie tuin, maar zorgt dit ook voor een hele lichtrijke woning.De villa heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 299m².
De villa bestaat uit een inkomhal met gastentoilet. Vanuit de inkomhal kan je tevens naar de huidige bureelruimte. Voordien zat er een deur naar buiten toe. Deze kan eventueel terug voorzien worden. Dit zou handig kunnen zijn voor mensen die klanten thuis moeten ontvangen. De leefkamer met zicht op de tuin, de open volledig geïnstalleerde keuken met eiland en eetplaats zijn volledig open. Daarnaast is er ook nog de praktische hele ruime berging aan de keuken.
Boven zijn 4 volwaardige slaapkamers, de ouderlijke badkamer (met bad en douche), de kinderbadkamer (met douche) 2e toilet en bijkomende berging. Daarenboven is er nog een ruime stockagezolder.

Contacter