Villa à vendre

2695000€

5 chambres 747 mètres carrés

Immoweb code : 11293001
Immoweb code : 11293001

Aperçu

5 chambres
4 salles de bains
747 mètres carrés habitables
5407 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In één van de mooiste straten van het residentiële Oud-Turnhout, staat dit stijlvol Kempisch landhuis aan de hand van Architect Rutten. Dit pareltje kwam op een bijzondere manier tot stand: eerst werden de binnenruimtes ontworpen, daarna werden de gevels getekend. Door op deze manier te werk te gaan, werd een unieke villa gecreëerd met een ideale indeling. In de gehele villa werd voor een sobere kasteelsfeer geopteerd. Een antieke schouw, eikenhouten vloeren, Antieke Bourgondische dallen in verschillend legverband (2e laag) , alsook wanden, hoge deuren, kasten, bibliotheek en luiken in massief hout. Dit straalt zoveel warmte en rust uit, dat er nog maar weinig meubels moeten worden toegevoegd.

De ontdekking van deze eigendom begint bij het binnenrijden op het domein van ruim 5.400m². Hier toekomen geeft u het gevoel welkom te zijn.

Bijzonderheden:
- Uiterst luxueuze afwerking met o.m. kalktechniek schilderwerk, alarm, camerabewaking, gepantserde tussendeur naar de verdieping, bewegingsverlichting in en rond de woning, vloerverwarming (beneden), vliegenhorren, beregeningsinstallatie, …

Kortom, een villa zoals u er geen 2de zult vinden qua architectuur, afwerking en vooral wat sfeer en belevingswaarde betreft!


Bekijk zeker onze website www.hillewaere.be voor meer info en 3D tour!

Contacter