Villa à vendre

475000€

3 chambres 201 mètres carrés

Immoweb code : 11263301
Immoweb code : 11263301

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
201 mètres carrés habitables
544 mètres carrés de terrain

Description

Ruime en instapklare woning te koop in Oudenaarde

Bent u op zoek naar een ruime, lichtrijke en instapklare woning op een boogscheut van het centrum van Oudenaarde? Gevonden!

De drie ruime slaapkamers, de twee aparte dressings en het ruime gevoel van de open keuken en living zijn maar enkele van de vele troeven die we hier terugvinden!

INDELING:
GLV:
U komt de woning binnen via de verzorgde inkomhal (7 m²) met een ingebouwde dressing en toegang tot het gastentoilet (met handenwasser). Van hieruit heeft u toegang tot een gelijkvloerse slaapkamer of bureauruimte (9 m²). Loopt u verder door de inkomhal, dan komt u terecht in de open leefruimte bestaande uit een living en keuken die in elkaar overlopen (samen 58 m²) en waar u overladen wordt door natuurlijk licht. Verder heeft u vanuit de keuken ook nog toegang tot de ruime garage (22 m²) met automatische poort.

1e V:
Gaan we naar het eerste verdiep, dan vinden we maar liefst drie volwaardige slaapkamers (9, 13 en 19 m²), twee funcitonele dressings (10 en 12 m²), een ingerichte badkamer (12 m²) en een apart toilet. 

ZOLDER:
Via een zolderluik heeft u ook nog eens toegang tot de handige kruipzolder (33 m²)

Is dit de woning waar u al lang naar op zoek bent? Plan dan vandaag nog een bezoek in!

Contacter