Villa à vendre

3 chambres 291 mètres carrés

Immoweb code : 9495528
Immoweb code : 9495528

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
291 mètres carrés habitables
1645 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gezellig en gerenoveerd landhuis op een ruim perceel van 1.645 m² te Pelt. Op het gelijkvloers beschikt de villa over een hal met apart gastentoilet, kantoorruimte, een ruime woonkamer, apart salon, volledig geïnstalleerde keuken (2007), berging en inpandige garage met aansluitende berging/werkplaats. Via de eiken trap in de inkomhal komt u op de verdieping waar zich 4 slaapkamers, linnenkamer en ingerichte badkamer bevinden.
In de tuin bevindt zich een prachtig bijgebouw met overdekt terras en extra opbergruimte. Tevens is er een fietsenberging met aansluitend kelder voorzien.

Gelijkvloers
U betreedt de woning via een mooie inkomhal met apart gastentoilet, hier bevindt zich tevens de trap naar de verdieping. Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot een aparte kantoorruimte, de keuken en de L-vormige woonkamer, van waaruit u een mooi zicht heeft op de tuin achteraan. De woonkamer bestaat uit een gezellige zithoek met open haard en een aparte eetkamer. Via een klein trapje in de woonkamer treft u nog een extra salon. De volledig ingerichte landelijke keuken met aparte ontbijthoek voorzien van microgolfoven, heteluchtoven, inductiekookplaat, dampkap, koelkast en vaatwasser en aansluitend berging maakt het geheel compleet. Via de berging komt u onmiddellijk in de inpandige garage met aansluitend bergplaats/werkruimte. Vanuit de garage heeft u tevens toegang tot de verdieping via een vaste trap..

Verdieping
Via de nachthal heeft u toegang tot de masterbedroom, 3 bijkomende sl

Contacter