Villa à vendre

3 chambres 383 mètres carrés

Immoweb code : 9229135
Immoweb code : 9229135

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
383 mètres carrés habitables
1770 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Topklasse villa op een perceel van 1.770 m² gelegen in mooie villawijk te Neerpelt (Grote Heide). De villa werd volledig vernieuwd in 2015-2016. Op het gelijkvloers treft u de inkomhal met gastentoilet en vestiaire, riante woon- en eetkamer, luxe leefkeuken, wellnessruimte, wasplaats/berging en inpandige garage. Op de verdieping masterbedroom met ensuite luxe badkamer, 2 bijkomende slaapkamers en een open kantoorruimte. Prachtige tuin met verwarmd buitenzwembad. Luxueuze afwerking.

Gelijkvloers:
De prachtige inkomhal met vestiaire en gastentoilet biedt via een glazen deur rechtstreeks toegang tot de riante leefruimte met zeer veel lichtinval. De leefruimte bestaat uit een gezellige zithoek met grote gashaard, eethoek met een mooi zichtop de tuin en een moderne open leefkeuken. De keuken is voorzien van alle luxe en beschikt over een eiland, hardstenen werkblad en is uitgerust met een afwasmachine, grote koelkast, diepvriezer, inductiekookplaat, dampkap, microgolfoven, combi-oven en een wijnkoeler. De wasplaats/achter inkom is uitgerust met inbouwkasten en aansluiting voor wasmachine/droogkast. Verder beschikt de woning over een prachtige wellnessruimte voorzien van jacuzzi, sauna (Finse + Infrarood) en een stoomcabine. Tenslotte is er nog een inpandige garage met sectionaal poort.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is er de masterbedroom met ensuite prachtige ruime badkamer, voorzien van een jacuzzi, inloopdouche en badkamermeubel met dubbele wast

Contacter