Villa à vendre

5 chambres 335 mètres carrés

Immoweb code : 9268075
Immoweb code : 9268075

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
335 mètres carrés habitables
4085 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Mooie dokterswoning op 4.085 m² met praktijkruimte op rustige ligging te Pelt. Op het gelijkvloers ruime praktijkruimte (met aparte ingang) bestaande uit een wachtkamer, apart toilet en onderzoekskamer. De woning bestaat uit inkomhal, gastentoilet, ruime leefruimte, ingerichte keuken en wasplaats. Op de verdieping bevindt zich de (vernieuwde) badkamer en de masterbedroom en een etage hoger een ruime hobbyruimte/extra slaapkamer. Op de benedenverdieping bevindt zich een kantoorruimte, 3 extra slaapkamers en een douchekamer. Ruime zolder en kelder. Dubbele inpandige garage in de kelderverdieping.
Mooi aangelegde parktuin met vijver rondom en ruime parkeergelegenheid.

Ideaal voor uitoefening van vrij beroep!

Gelijkvloers:
Hetpraktijkgedeelte bevindt zich aan de linkerzijde van de woning en is toegankelijk via een aparte zij-ingang. Deze beschikt over een wachtzaal met apart toilet en een onderzoeksruimte. Deze onderzoeksruimte geeft via een dubbele deur toegang tot het privé-gedeelte van de woning.
Het privé-gedeelte bestaat uit een inkomhal met gastentoilet. Zo komt u in de gezellige woonkamer, opgedeeld in een eetplaats, een TV-hoek en een aparte zithoek (verlaagd) met ingebouwde haardcassette (op hout). Van hieruit heeft u rechtstreeks toegang tot de gezellige tuinkamer waar het heerlijk vertoeven is en waar u een prachtig zicht heeft over de tuin achteraan.
Volledig ingerichte keuken uitgerust met een Amerikaanse koelkast, vaatwasser, combi-oven, k

Contacter