Villa à vendre

4 chambres 540 mètres carrés

Immoweb code : 9302390
Immoweb code : 9302390

Aperçu

4 chambres
3 salles de bains
540 mètres carrés habitables
2268 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De villa omvat op het gelijkvloers een royale inkomhal met gastentoilet, een gezellige woonkamer met gashaard, geïnstalleerde keuken,berging/wasplaats, een ruime hobby of ontspanningsruimte van 280m² met verwarmd binnenzwembad en dubbele inpandige garage.
Op de verdieping een masterbedroom met salon, terras en badkamer, twee kinderslaapkamers met eigen badkamer, een logeerkamer en een dressing.
Prachtige tuin rondom de woning met gezellige binnentuin met terras op het zuiden.

Indeling gelijkvloers:
In deze villa komt u binnen in een royale inkomhal van ca. 32 m² met mooie sierlijke trap naar de eerste verdieping. Gastentoilet met fonteintje bevindt zich onder deze trap. Als u doorloopt en rechtsaf gaat kom u in de ruime woonkamer van ca. 70 m² met gashaard, parketvloer en vele ramen die uitkijken op de prachtig aangelegde tropische tuin met palmbomen. Hierdoor is er veel lichtinval in de woonkamer. Tevens heeft u vanuit de living toegang tot het terras.
De keuken van ca. 42 m² is volledig ingericht met o.a. keramische kookplaat , 2 aparte inbouw koelkasten, inbouw diepvriezer, ingebouwde friteuse, vaatwasser, afzuigkap en dubbele RVS spoelbak. In de bijkeuken/wasplaats naast de keuken is er ruimte voor de wasmachine en droogkast.
Naast de keuken bevindt zich de zéér grote ontspanningsruimte van ca. 280 m² met aangelegde dansvloer (nu in gebruik als fitness ruimte) met verwarmd zwembad van ca. 55m². Tevens bevindt zich in deze ruimte nog een aparte douche (i.v.m. zwembad) en

Contacter