Villa à vendre

* 649050€

3 chambres 199 mètres carrés

Immoweb code : 11124886
Immoweb code : 11124886
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
199 mètres carrés habitables
529 mètres carrés de terrain

Description

Villa

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op een boogscheut van het centrum van Deinze vind u deze nieuw te bouwen kwalitatieve en zeer energiezuinige nieuwbouw villa die u bovendien volledig volgens smaak en persoonlijkheid kunt inrichten.
Winkels, scholen, openbaar vervoer, alsook de belangrijke invalswegen ... bevinden zich vlakbij.
Het bouwperceel van 529 m² is uitermate geschikt voor open bebouwing volgens voorgesteld ontwerp.
Deze nieuwbouwvilla bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een aparte bureelruimte, een ruime eet- en zithoek en lichtrijke open keuken met zicht op de royale west gerichte tuin.
Verder is er nog een ruime berging en garage op het gelijkvloers.
De eerste verdieping herbergt een nachthal, drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een volledig uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche.
Via de vaste trap bereik je de ruime zolder die kan afgewerkt worden als extra slaapkamer of polyvalente ruimte.
Extra troeven aan deze nieuw te bouwen gezinswoning zijn: zonnepanelen, vloerverwarming met warmtepomp, regenwaterput van 10.000l en infiltratieput van 1.250liter, ventilatie D-systeem,...
Maak jouw droomhuis op maat! Voeg je eigen smaak en persoonlijkheid toe en kies zelf de keuken, vloer en badkamer. Een eigen stek op maat van je wensen en stijl.
Benieuwd om uw toekomstige woning verder te ontdekken? Contacteer ons op het nummer 09 380 09 74 of via info@excellent-vastgoe

Contacter