Villa à vendre

495000€

2 chambres 203 mètres carrés

Immoweb code : 11182590
Immoweb code : 11182590

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
203 mètres carrés habitables
2122 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Vrijstaande laagbouwwoning op mooie kavel van 2.122 m² gelegen op residentiële locatie te Retie. De woning wordt omgeven door veel groen en geniet van absolute privacy. Alle vertrekken bevinden zich op het gelijkvloers.

Indeling:
U betreedt de inkomhal van deze woning met links toegang tot de woonkamer. Ze omvat een gezellige zithoek met houthaard en een eetruimte die zich aanpalend de keuken bevindt. De keuken beschikt eveneens over een eetplaats en is ingericht met modern keukenapparatuur.
In de veranda is het het hele jaar heerlijk vertoeven dmv de pelletkachel en biedt mooi zicht over de tuin, en heeft alsook directe toegang tot het terras en de tuin.
Verder op de begane grond treft u nog 2 ruime slaapkamers (waarvan de grootste kamer opgesplitst kan worden in 2 kamers), een badkamer met ligbad en douche, een gastentoilet, een bergplaats/wasplaats en een inpandige garage.

Er is een zolder aanwezig, maar deze is niet ingericht. Eventueel kan deze nog verder naar wens afgewerkt worden.

Achteraan op het perceel staat er nog een vrijstaand garagegebouw van ca. 70 m². Ideaal als hobbyruimte of als extra garage.

Bijzonderheden:
- Alle vertrekken bevinden zich op het gelijkvloers
- verwarming dmw elektriciteit, houthaard en pelletkachel
- dak-, vloer- en muurisolatie aanwezig
- PVC schrijnwerk en dubbele beglazing
- Renovatieverplichting is van toepassing dwz dat de woning binnen 5 jaar na aankoop verplicht gerenoveerd moet worden naar label D of beter.

Contacter