Villa à vendre

649000€

3 chambres 332 mètres carrés

Immoweb code : 11234317
Immoweb code : 11234317

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
332 mètres carrés habitables
2752 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze instapklare villa is schitterende gelegen in residentiële buurt op mooi villaperceel van 2.752 m². De villa werd in 1996 gebouwd en in 2005 grondig gerenoveerd en uitgebreid. Er werd toen bijzondere aandacht gegeven aan de strakke afwerking, de lichte kleuren en materialen, alsook het contact met de tuin en de terrassen dmv de grote raampartijen.

U betreedt de inkomhal van deze villa en u maakt onmiddellijk kennis met de zeer lichte ruimtes. Rechts betreedt u de woonkamer met eethoek en loopt u door naar de gesloten keuken, dewelke volledig is geïnstalleerd met oa vaatwasser, gaskookfornuis, combi-oven, koelkast,...
Vanuit de keuken hebt u rechtstreeks toegang tot het overdekt terras met mooi zicht over de recent aangelegde strakke tuin.
Verder vanuit de inkomhal bereikt u de tweede woonkamer. U ervaart hier een zeer ruimtelijk gevoel dmv het plafond tot in de nok. Hier is het heerlijk vertoeven aan de houthaard en hebt u bovendien dmv de grote schuiframen onmiddellijke toegang tot het andere terras.
Groot gastentoilet aanwezig, alsook een ruime inpandige garage met extra hoge geautomatiseerde poort. In de garage bevinden zich ook de aansluitingen voor een wasmachine.
Op de verdieping treft u 3 ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en dubbele lavabo.
De tuin werd vorig jaar compleet heraangelegd en is zeer onderhoudsvriendelijk. Het zwembad werd compleet vernieuwd, alsook werden er mooie zonneterrassen gecreëerd. Nieuw bij

Contacter