Villa à vendre

475000€

3 chambres 183 mètres carrés

Immoweb code : 11367192
Immoweb code : 11367192

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
183 mètres carrés habitables
680 mètres carrés de terrain

Description

Karaktervolle gezinswoning met 3 slaapkamers en EPC C nabij…

Deze statige woning bevindt zich in een rustige woonwijk. De woning is ideaal gelegen op fietsafstand van het centrum van Roeselare en vlakbij scholen, openbaar vervoer en handelszaken. U woont hier in een zee van rust en privacy en toch zeer centraal. 

De energiezuinige woonst (EPC C) met bouwjaar 1986 en een bewoonbare oppervlakte van 183 m² is gelegen op een perceel van maar liefst 680 m² en telt 3 slaapkamers.
Via de inkomhal met gastentoilet komt u in de gezellige woonkamer met houtkachel. Aansluitend aan de woonkamer is er een lichtrijke veranda met zonnewering en een geïnstalleerde keuken.

Het gelijkvloers bestaat verder uit een bijkeuken/ wasplaats met gerenoveerde douche, droge kelder en een ruime garage met vernieuwde, automatische sectionaalpoort.

De bovenverdieping beschikt over een nachthal met ingemaakte kasten en een bureau, een badkamer (enkele wastafel, toilet en ligbad/douche), 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing/bureau en airco. Via een uitvouwbare trap is de gerieflijke zolder bereikbaar.


Verder geniet deze ruime villa van een prachtige, zuidwest gerichte tuin met meerdere zonneterrassen waarvan één terras met houten overkapping. In de volledig omheinde tuin is er verder nog een fietsenberging (padoek), een bijkomende berging, een goed onderhouden tuinhuis en een regenwaterput van 10.000L.

De woning is voorzien van dubbele beglazing, isolatie in het dak, centrale verwarming op aardgas, conforme elektriciteit, 15 zonnepanelen en een zonneboiler.

Contacter