Villa à vendre

8900000€

9 chambres 1200 mètres carrés

Immoweb code : 11274686
Immoweb code : 11274686

Aperçu

9 chambres
7 salles de bains
1200 mètres carrés habitables
4500 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op een uiterst mooie en residentiële locatie in "Hof Ter Linden" staat deze riante villa met personeelswoning/concierge, poolhouse en zwembad.

Indeling gelijkvloers: prachtige entree met gastentoilet en vestiaire, lift, mooie leefruimte met open haard en eiken houten vloer in Hongaarse punt, gashaard, centraal gelegen eetkamer voorzien van een exclusieve keramische tegel in houtmottief, fantastische leefkeuken met ontbijtplaats en voorzien van alle hedendaagse apperatuur en porseleinen bekleding, riante mud-room en bergplaats.
Kelderverdieping: mooie en ruime fitnessruimte, haman&sauna, douchekamer en rustruimte, prachtige ruime en luxe home theater, wijnkelder, en technische ruimte.

Indeling verdieping: mooie ouderslaapkamer met dressing voor haar en voor hem, luxe badkamer en bureau (of slaapkamer) en extra douchekamer, tweede ruime slaapkamer voorzien van maatwerk en eigen badkamer, derde slaapkamer voorzien van maatwerk en eigen badkamer.

Indeling tweede verdieping: ruime leefruimte met keuken, zitplaats, slaapkamer met maatwerk en badkamer.

Conciergewoning: aparte villa met garage voor 6 wagens, berging en wasplaats, 2 hele ruime appartementen met aparte opgang.

Poolhouse: fraai ingericht met alle comfort en slaapplaats.

Opmerkingen: Dit exclusieve eigendom biedt gelegenheid voor personeel aan huis te laten wonen of te gebruiken als gastenverblijf. Het comfort van dit exclusieve eigendom, dat recentelijk een volledige upgrade heeft gehad, biedt een zee aan privac

Contacter