Villa à vendre

1875000€

4 chambres 670 mètres carrés

Immoweb code : 11275214
Immoweb code : 11275214

Aperçu

4 chambres
4 salles de bains
670 mètres carrés habitables
2001 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Eigen website -> https://www.dekluis-schilde.be/nl-be

Deze prachtige villa (670m² bew.opp.!!) in Schilde is gebouwd in 2019 en biedt alle luxe die je maar kunt wensen op een stuk grond van 2001m². De woning is ontzettend goed onderhouden. Het energielabel van de woning is B, wat betekent dat de woning energiezuinig is en goed geïsoleerd.

De villa beschikt over een zeer unieke en goede indeling met hoge plafonds. De inkomhal (27 m²) is voorzien van een ruime vestiaire met gastentoilet, knappe zwarte trap en lift tot de 2de verdieping EN u passeert ineens de Vinothek (Liebherr).

Het gelijkvloers is volledig op Franse Bourgondische natuursteen. De leefruimte bestaat uit 2 ruime salons met een knap zicht over de tuin en een ontspanningsruimte/eetkamer/... Het hart van de woning ligt in de volledig uitgeruste en exclusieve keuken (2020). Deze is voor elke hobbykok een ware droom. Het kookeiland heeft een kwalitatief marmeren werkblad met veel plek voor meerdere barkrukken. De toestellen zijn van AEG en Siemens. Aanpalend is de wasruimte/bijkeuken met toegang tot de dubbele inpandige garage (38m²).

Op de eerste verdieping zijn er vier zeer ruime slaapkamers op eiken parket vloer met elk hun eigen badkamer en toilet, waardoor iedereen zijn eigen privacy en ruimte heeft. De mastersuite van 90 m² heeft 2 dressings met badkamer, voorzien van een ligbad, dubbele lavabo, inloopdouche en toilet. Alsook is er in de nachthal is er ruimte voor het plaatsen van extra bureau/...

De pol

Contacter