Villa à vendre

5 chambres 216 mètres carrés

Immoweb code : 10781014
Immoweb code : 10781014

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
216 mètres carrés habitables
1440 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
IN OPTIE! Dit prachtig landhuis in Schoten is een droomwoning voor wie op zoek is naar ruimte, comfort, privacy & luxe. Gelegen op een perceel van 1.440 m², biedt de woning een bew. opp. van 216 m². De villa beschikt over 5 slaapkamers. De woning uit 1963 werd in 2019 stijlvol gerenoveerd, waardoor ze voldoet aan alle moderne comforteisen.

Volledige beschrijving op https://www.coenenvastgoed.be/detail/kopen-villa-woning-schoten/6550665

Gelijkvloers: royale inkomhal met moderne ingewerkte wandverlichting, authentieke tegelvloer en hoge plafonds. Woonkamer met authentieke parket. Hier werd ook een wandmeubel voor televisie voorzien, aangebouwd aan de moderne, geautomatiseerde massieve speksteenkachel. Naastgelegen is ook een ruime keuken aanwezig met zicht op de tuin. Apart gastentoilet & inpandige garage met automatische sectionaalpoort.

1e verdieping: 5 slaapkamers (momenteel ingericht als: hoofdslaapkamer met airco, fitness-ruimte, dressing, bureau en wasplaats) & een badkamer. Quasi overal zijn ook rolluiken (geautomatiseerd). Verder is er boven de gehele woning een zeer handige zolder.

Buiten: fraai aangelegde ZW-tuin. Terras aan de achterzijde van de woning & 2e terras aan de carport. De tuin is volledig omheind met geautomatiseerde schuifpoort. Bijkomend: autostaanplaats onder de carport & nog 2 bijkomende (buiten)staanplaatsen. Daarnaast werden er eind 2022 nog zonnepanelen op de carport geplaatst, aangesloten op de thuisbatterij.

Met haar ideale ligging, ruime tu

Contacter