Villa à vendre

2250000€

6 chambres

Immoweb code : 11370430
Immoweb code : 11370430

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
6879 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
“Villa Ten Bosch” - Historisch erfgoed op toplocatie te Schotenhof, gebouwd in 1905, omringd door een weelderige parktuin, privé oprijlaan en kronkelende paden waar rust, authenticiteit en natuur samenkomen.

De woning met indrukwekkende architectuur werd met zorg en respect voor het verleden de voorbije jaren volledig in zijn oorspronkelijke glorie hersteld, technisch grondig gerenoveerd en ingericht in een warme minimalistische stijl.

U komt binnen via de uitnodigende inkomhal met toegang tot vestiaire en toilet, doorgang naar de gezellige leefkeuken met een centraal eiland en enkele prachtige elementen zoals de gietijzeren radiators en authentieke vloeren. Vanuit de keuken is er directe toegang tot het terras aan de zuidkant en via het centrale trappenhuis bereiken we de intieme bibliotheek en de monumentale leefruimte met hoge plafonds en unieke lichtinval.
De brede massieve eiken parketvloeren, 2 gashaarden en tal van authentieke elementen maken van deze ruimte een unieke plek waar het hele jaar door heerlijk vertoeven is en waar je elke verandering van seizoen met plezier observeert.
De woning beschikt tevens over een volledige kelderverdieping met wasberging.

De woning heeft 6 ruime slaapkamers en 2 badkamers, de masterbedroom met aanpalende badkamer en terras bevinden zich op de eerste verdieping samen met nog 2 aparte slaapkamers en een gastentoilet. Op de tweede verdieping bevinden zich nog 3 slaapkamers, ruime nachthal en een badkamer met ligbad en douche.

Contacter