Villa à vendre

869000€

4 chambres 250 mètres carrés

Immoweb code : 11372879
Immoweb code : 11372879

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
250 mètres carrés habitables
1450 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Verscholen aan de Bredabaan. In de mooie residentiële wijk De List, op 500m van Carrefour Hypermarkt, Galeria-Inno en P+R Merksem bevindt zich deze fraaie 4 gevelwoning met dubbele garage op een prachtig perceel van 1450m² omringd met een weelderige tuin. Hier ligt een instapklare tot in de puntjes verzorgde fraaie en moderne gezinswoning met EPC attest B.
Een leefruimte (65m²) met open hypergeïnstalleerde keuken, 4 ruime slaapkamers + dressing en aangelegd terras van 80m², een dubbele garage met annex berging en dubbele oprit, te midden een omsloten parktuin van 1000m² met oude bomen en volwassen struiken en nieuw aangelegde gazon.
In de living voleiken parket, in de keuken en gelijkvloerse hal met gastentoilet grijze keramische en onderhoudsvriendelijke tegelvloer en op het verdiep en de slaapkamers laminaat en voltapijt. De badkamer met bad en ruime inloopdouche werd in 2014 nog vernieuwd alsook werd in datzelfde jaar de centrale verwarming met hoogrendementsketel op gas en een gashaardcassette in de living geplaatst. Eveneens in 2014 werd het tuinhuis (22m²) vernieuwd. De keuken en de hal met gastentoilet werden recent nog in 2022 gerenoveerd en ook de tuin kreeg een totale make-over door Dolmans Landscaping. In datzelfde jaar werden de gevel met het schrijnwerk geschilderd.
In de woonwijk ‘De List’ geniet je van de rust en de omgeving én van de optimale bereikbaarheid - dicht bij winkels, de oprit van de autostrade, openbaar vervoer en scholen. Dit is een buitenkans!

Contacter