Villa à vendre

570000€

6 chambres 305 mètres carrés

Immoweb code : 11209109
Immoweb code : 11209109

Aperçu

6 chambres
1 salle de bains
305 mètres carrés habitables
740 mètres carrés de terrain

Description

Villa

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek de perfecte harmonie tussen ruimte, stijl en sereniteit met dit buitengewone pand gelegen te Sint-Kruis (Male).

Met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 305 m2 biedt deze woning een weelderige leefruimte met 6 slaapkamers, waardoor het de ideale gezinswoning is.

De woning is gelegen in een autoluwe straat maar toch in de directe omgeving van winkels, sportcentra, openbaar vervoer, enz... .

Ze is binnenin thans als volgt ingedeeld: inkomhal, gastentoilet, zeer ruime living/eetplaats met open haard, uitbouw veranda, volledig ingerichte keuken, recente volledig ingerichte badkamer, berging/garage, 6 slaapkamers waarvan 3 op de gelijkvloerse verdieping en een ruime polyvalente ruimte op de verdieping.
De volledig aangelegde tuin is voorzien van gras- en bloemperken, terrassen, oprit en tuinberging.

Troeven:
- Uitzonderlijke Volumes: Ruimte is overvloedig met een royaal ontworpen interieur, waardoor elke ruimte een gevoel van openheid en comfort biedt.
- 6 Slaapkamers: Perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende slaapruimte of die extra kamers willen om te gebruiken als kantoor, hobbyruimte of fitnessruimte.
- Deels Gerenoveerd in 2017: Geniet van moderne gemakken en stijlvolle afwerkingen dankzij een recente renovatie die het pand naar eigentijdse normen tilt.
- Uitstekende Staat: Deze woning verkeert in topconditie, zodat u zich meteen kunt vestigen zonder zorge

Contacter