Villa à vendre

1950000€

4 chambres

Immoweb code : 10552796
Immoweb code : 10552796

Aperçu

4 chambres
2050 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit karaktervolle pand biedt u een uniek verzicht voor het leven: een panoramische blik op de beschermde natuur van Sint-Martens-Latem en de Latemse Meersen die aan uw tuin palen. Een prachtig zicht dat u nergens anders zal vinden. Vanuit de woning en tuin kijk je over honderden meters ongerepte weiden tot aan de Leie.

Het prachtige pand dat wij er aanbieden heeft werkelijk een uniek en panoramisch uitzicht op de beschermde natuur van Sint-Martens-Latem, en biedt een rustige en serene sfeer die elders moeilijk te vinden is. Vanop het perceel krijg je een onbelemmerd zicht over honderden meters weide tot aan de Leie. Gelegen aan een rustige straat en omringd door andere prachtige woningen, ligt dit pand bovendien vlakbij de golf.Hoewel het huis op het terrein enige renovatie behoeft, biedt het veel potentieel, ook vanwege de aantrekkelijke basisstructuur. Met meer dan 2000 vierkante meter grond is er genoeg ruimte om dit prachtige huis verder te ontwikkelen en zo nog meer te halen uit het panoramische potentieel dat de omgeving biedt. Of u nu op zoek bent naar een eigentijds meesterwerk of een klassieke woning met karakter, dit pand is het perfecte canvas voor uw dromen.

Als u op zoek bent naar het summum in luxueus wonen op één van de mooiste locaties van België, kijk dan niet verder. Deze woning biedt u deze unieke kans.

Contacter