Villa à vendre

620000€

3 chambres

Immoweb code : 11380769
Immoweb code : 11380769

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
598 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze moderne villa uit 2008, gelegen in het landelijke Wambeek (Ternat), biedt een ideale balans tussen rust en bereikbaarheid. De villa bevindt zich enerzijds op een steenworp van Brussel; anderzijds vindt u in de onmiddellijke omgeving de velden van het Pajottenland dat bekend staat om haar pittoreske vergezichten.
 
Op de begane grond vindt u een inkomhal (met een toilet en een dressing) via welke u de zeer ruime leefruimte bereikt. De leefuimte bestaat uit een eetkamer, living en open keuken en profiteert van veel natuurlijk daglicht dankzij de vide en grote raampartijen, alsook van vloerverwarming en een moderne gashaard. De tijdloze keuken (van maar liefst 5,5 meter) is voorzien van een eiland met alle toestellen en comfort. Tot slot is er een garage (voor één wagen) met een aparte berging.
 
Via een eigentijdse stalen en glazen trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping, alwaar plaats is voor een bureau.  Er zijn voorts drie slaapkamers. De masterbedroom beschikt over een eigen dressing. U vindt vervolgens een afgewerkte badkamer en een afzonderlijke wc terug op deze verdieping en de mogelijkheid bestaat om een tweede badkamer te voorzien. De villa beschikt ook over een ruime zolder die eventueel ook nog verder kan worden afgewerkt.
 
De gasketel werd in januari 2024 vernieuwd.
 
Met een oppervlakte van 217 m² (aan leefruimte) heeft deze moderne villa alle troeven om comfortabel en aangenaam te wonen.
 
De opgegeven prijs is indicatief

Contacter