Villa à vendre

675000€

2 chambres 289 mètres carrés

Immoweb code : 11337146
Immoweb code : 11337146

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
289 mètres carrés habitables
1235 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in onze unieke woning, gelegen in een groene en levendige wijk, De Waterhoek in Waregem. Het is een parel die wij met veel liefde hebben ingericht, maar nu is het tijd voor ons om een nieuw avontuur te starten. Ons huisje zoekt nieuwe bewoners die er evenveel gaan van houden als wijzelf!

Deze woning biedt het beste van twee werelden, gelegen op de rand van de bruisende stad Waregem en het rustige platteland, met een zalig uitzicht op groene velden en bomen.

Het huis is een oase van licht en gezelligheid, met open leefruimtes en een moderne keuken. Op de bovenverdieping is er een heerlijke badkamer met vrijstaand bad, een aangename slaapkamer met zonneterras en dressing, een praktisch ingerichte slaapkamer met ingebouwde kasten en bureau, én een ruime mezzanine. Deze kan perfect omgetoverd worden tot extra slaapkamer, en daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden om extra kamers te creëren. De grote ramen, zowel beneden als boven, zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden prachtig uitzicht op de omgeving.

De tuin is een privéparadijs met een verwarmd zwembad, poolhouse en groot terras, perfect voor barbecues en het ultieme vakantiegevoel.
Kortom, deze woning is ideaal voor levensgenieters die op zoek zijn naar een harmonieuze balans tussen werk, leven en vrije tijd.

Meer info? [email protected]
Of schrijf je in voor de kijkdagen op 10, 11, 12, of 13 mei: https://doodle.com/bp/carolinemaes/kijkdagen-tapuitstraat-81
675.000 = richtprijs

Geen Immo ajb.

Contacter