Villa à vendre

3 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 10350556
Immoweb code : 10350556

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
180 mètres carrés habitables
446 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nieuwbouwwoning sleutel-op-de-deur uitgevoerd in traditionele bouwstijl waarbij veel aandacht is besteed aan een laag energiepeil. De woning is voorzien van dubbele beglazing met 1,1 W/m2 K, ventilatiesysteem D, photovoltaïsche zonnepanelen (elektriciteit), gedeeltelijke vloerverwarming aangestuurd met een luchtwaterwarmtepomp.

Bij de indeling van deze woning staan natuurlijk licht en wooncomfort centraal. De inkomhal met gastentoilet heet u welkom en nodigt u uit om deze instapklare woning verder te ontdekken. De sfeervolle zithoek en eetplaats genieten van veel lichtinval en een mooi zicht op de volledig aangelegde tuin en het aangename terras. De open keuken is voorzien van alle comfort. Het keukeneiland nodigt u dan ook uit voor eengezellig samenzijn. In deze woning heeft de bouwheer enkel gekozen voor hoogwaardige materialen en technieken zoals keramisch parket, sfeervolle verlichting die een black & white contrast vormen, vloerverwarming, alarmsysteem,...Vanuit de keuken heeft u toegang tot de garage met aansluitende berging.

Op de bovenverdieping ontdekt u drie ruime slaapkamers, een afzonderlijk toilet, technische berging, badkamer met ligbad en moderne opbouwwastafel. De masterbedroom geniet van een eigen badkamer met ruime inloopdouche en lavabomeubel.

Interesse in deze instapklare woning? Bel of mail voor een bezoek op afspraak!

Contacter