Villa à vendre

2350000€

8 chambres 338 mètres carrés

Immoweb code : 11407641
Immoweb code : 11407641

Aperçu

8 chambres
4 salles de bains
338 mètres carrés habitables
2814 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelegen op het vroegere domein van de historische Peeters meubelfabriek. Deze meesterwoning, ooit het pronkstuk van vakmanschap, straalt nog steeds de grandeur uit van weleer. Geniet van de prachtige houten lambriseringen, glas in loodramen en eigen deuren die getuigen van een vervlogen tijdperk.

De villa is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een centrale verwarmingsketel op gas uit 2021 voor efficiënte verwarming en een volledig vernieuwd dak met natuurleien uit 2022.

Het gelijkvloers verwelkomt u met een ruime inkomhal met glas in lood en een authentieke eiken trap. De hypermoderne keuken, gecombineerd met de eetkamer, vormt het hart van de woning. De living, voorzien van airconditioning, opent naar de tuin met uitzicht op een koivijver en groen. Een groot projectiescherm transformeert de ruimte gemakkelijk tot een privébioscoop.
De uitgestrekte tuin biedt talloze mogelijkheden met gezellige hoekjes, terrassen, een vijver en serres. Bovendien zijn er twee afzonderlijke kavels die kunnen worden gebruikt voor uitbreiding of ontwikkeling. Op de eerste verdieping vindt u een royale hoofdslaapkamer met en-suite badkamer, 2 extra ruime slaapkamers en een dressing. De woning biedt een veelzijdige ingebruikname met een volledig afgewerkte zolderverdieping, inclusief een badkamer, perfect voor een studio of gastenappartement.

Voor de volledige beschrijving, check onze website: https://shorturl.at/h425Q

Contacter