Les cookies assurent le bon fonctionnement de nos services. En utilisant ces derniers, vous acceptez l'utilisation des cookies.

OK - En lire plus

Locus Developments  (17 biens actifs )

agence immobilière Locus Developments - 9000 Gand - logo

Agréé IPI n°  504.928

 
   
Vente
   


Information   de  Locus Developments

Désolé mais nous n'avons pas reçu de traduction

LOCUS DEVELOPMENTS staat voor duurzaam wonen in de stad. We renoveren historische loodsen tot prachtige lofts en bouwen vernieuwende, budgetvriendelijke loft-studio's. LOCUS is vooral actief aan De Voorhaven in Gent, het grootste beschermde stadsgezicht van de stad Gent met meer dan 15 geklasseerde monumenten.

Met veel respect voor het bestaande historisch erfgoed bouwt LOCUS al meer dan 15 jaar aan het verbeteren en verfraaien van de buurt. Onze projecten brachten al heel wat innovatieve bedrijven en jonge gezinnen naar De Voorhaven. Door in te zetten op wonen en werken, brengt LOCUS een belangrijke meerwaarde naar deze buurt.

Geclusterd stedelijk wonen en werken is een must voor LOCUS. We zetten 100% in op wonen in de stad. Bescherming en behoud van natuur - door alleen te bouwen in de stad - staan hoog in ons vaandel. Stedelijk wonen, altijd gecombineerd met voldoende ruimte voor groen en ontspanning, laat toe optimaal te genieten van alle voordelen van de stad. Je beschermt bovendien de zeldzame open ruimte die Vlaanderen nog heeft! Welkom aan De Voorhaven!


 

L'offre immobilière de  Locus Developments

  Vente Location
Appartements 16  
Projets immobiliers (appartement) 1  
Voir les biens récemment vendus et loués par l'agence Locus Developments

Les 5 derniers biens placés récemment par Locus Developments
new
Nouveau bien ayant - de 15 jours calendrier
update
Prix modifié depuis - de 15 jours calendrier
Ventes publiquesLes 5 biens vendus ou loués récemment par cette agence
new
Nouveau bien ayant - de 15 jours calendrier
update
Prix modifié depuis - de 15 jours calendrier
Ventes publiques