À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Home Sweet Home profileert zich als sterk en dynamisch immobiliënkantoor door jarenlange ervaring en know how. Liesbeth Maas,zaakvoerder, heeft 18 jaar ervaring in immobiliën.

Onze grote troef is dat we 90 procent van wat we in portefeuille hebben, ook effectief verkopen.

Dat de verkoopscijfers zo goed zijn heeft te maken met het feit dat we uitgebreide klantenfiches bijhouden, opvolgen en dat we tevens de klanten goed begeleiden. We gaan daarbij uit van het aanbod dat we hebben én ook van de vraag van de mogelijke koper. Op die manier kunnen we meestal snel de juiste koper vinden voor een pand en een zaak snel afronden. De snelle afhandeling resulteert in grote tevredenheid zowel aan de zijde van de verkopende partij als van de koper.

Wij werken op een professionele en volledig wettelijke manier met waarborgen, hebben een makelaarsverzekering en een derdenrekening. Bij realisatie van een verkoop brengen we binnen de eerstvolgende week de wettelijke documenten in orde zodat bij de notaris alles vlotjes kan verlopen.

Ons streefdoel is een gevarieerd aanbod in woningen te bieden om de individuele klanten optimaal te kunnen begeleiden.

Eén van de voordelen voor onze klanten is dat ze vrij zijn in hun notariskeuze.

Naast de verkoop van woningen, bieden we ook verhuringen aan ons cliënteel en dit geeft 100 procent resultaat binnen een zeer korte termijn.

Een huis kopen of verkopen.

Even bij Home Sweet Home binnenlopen!

Adresse : Vanderpoortenlaan, 15 2500  Lier

N° IPI : 202260