Horeca à vendre

295000€

94 mètres carrés

Immoweb code : 11027880
Immoweb code : 11027880

Aperçu

94 mètres carrés habitables
97 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit gerenoveerd gelijkvloers in het centrum van Antwerpen biedt een unieke kans voor ondernemers. Met een bruikbare oppervlakte van 86 m² en een energielabel C een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een nieuwe locatie in het bruisende hart van de stad.

Deze handelsruimte werd in 2018 volledig gerenoveerd en beschikt over alle moderne voorzieningen die een succesvolle ( horeca ) onderneming nodig heeft. De ligging in het centrum van Antwerpen zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten, zowel toeristen als lokale bewoners. Momenteel als horecagelegenheid ingericht met zitplaatsen binnen als buiten ( met vergund terras ) waardoor het in alle seizoenen aantrekkelijk is.
Een professionele ( mogelijk open ) keukeninrichting, nette sanitaire voorziening en een handige berging klaar voor gebruik.
In de kelder bevinden zich eigen ruimtes ( niet gemeenschappelijk ) die goed toegankelijk zijn voor opslag en stock.
De huidige uitbating beschikt over alle nodige attesten voor brandveiligheid, keuring snel blustoestellen, keuring gasinstallatie, brandwerende deur en de scheiding verbruikszaal met boven gelegen appartementen.
Een conforme elektrische installatie.
Kortom gesteld: zoekt u een goedgelegen (polyvalente ) ruimte in eigendom aan te schaffen, vrij van gebruik ( geen café ) in een befaamde en bekende buurt die alleen nog aan belang zal toenemen na de geplande heraanleg, neem dan contact op met Rudi Heip op 0477.747236.
Hij staat voor u klaar om uw droom me

Contacter