Maison à vendre

199000€

2 chambres 114 mètres carrés

Immoweb code : 11200674
Immoweb code : 11200674

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
114 mètres carrés habitables
70 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een woning met 2 slaapkamers in het hart van Sint-Niklaas? Lees dan zeker verder!

Deze woning is gelegen in het hart van Sint-Niklaas, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een centrale locatie. De nabijheid van scholen, openbaar vervoer en invalswegen maakt het dagelijks leven uiterst praktisch. 

Indeling:
-GLV: betreedt de sfeer van gastvrijheid en warmte in de hal (2m²) die u naar een sfeervolle woonkamer (15m²) leidt, perfect voor gezellige avonden. De keuken (10m²) is ruim en functioneel, de droom van elke chef. Daarnaast biedt de woning een praktische berging(5m²) een gastentoilet en een wasruimte van (5m²). De ruime koer (32m²) biedt eenheerlijke buitenruimte voor ontspanning.
-1steV: via de nachthal herbergt deze verdieping een stijlvolle badkamer (10m²), uitgerust met alle comfort en een ruime slaapkamer (10m²), een rustgevend toevluchtsoord na een lange dag.
-Zolder: deze verdieping onthult een verrassend veelzijdige ruimte (22m²) die zich perfect leent voor een slaapkamer of een thuisbureau verlicht door natuurlijk daglicht. Het biedt een flexibele omgeving die kan worden aangepast aan uw veranderende behoeften en interesses, ver weg van de dagelijkse drukte.

Bij deze woning is een aankoop aan het tarief van 3% met extra korting van €2.800 op de registratierechten mogelijk.

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting  NIET van toepassing.

Deze woning com

Contacter