Maison à vendre

310000€

2 chambres

Immoweb code : 11306677
Immoweb code : 11306677

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
672 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Aan de koekoekstraat 35, gelegen in Evergem, bevindt zich een charmante woning die wacht op een nieuw leven. Deze te renoveren woning biedt een uitstekende kans voor diegenen die op zoek zijn naar een projectje met potentieel.

De woning strekt zich uit over een ruime grondoppervlakte van 672 m², wat voldoende mogelijkheden biedt om het pand naar eigen smaak en behoeften te transformeren.

Ontdek dit knusse thuis, beginnend met een praktische inkomhal die leidt naar de badkamer met inloopdouche. De heldere woonkamer, badend in natuurlijk licht, biedt een fijne plek voor ontspanning.
De functionele keuken staat klaar voor je kookkunsten, flankerend aan twee comfortabele slaapkamers voor een goede nachtrust.
Er is genoeg opbergruimte om alles netjes te houden, inclusief een inpandige garage voor extra gemak.
De echte parel is de verlichte veranda, kijkend over een ruime tuin met veldzicht; een bescheiden, maar lieflijke plek om van de buitenlucht te genieten.

Deze woning blinkt uit met drie grote troeven: de ruime tuin die vrijheid en groen biedt, de open bebouwing die een gevoel van ruimte en privacy verzekert, en het adembenemende zicht op de velden, waardoor je dagelijks kunt genieten van rustgevende natuurtaferelen.

Kortom, de woning te koekoekstraat 35 is een uitstekende gelegenheid voor wie op zoek is naar een renovatieproject met potentieel.

Contacter