Maison à vendre

425000€

3 chambres 212 mètres carrés

Immoweb code : 11310461
Immoweb code : 11310461

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
212 mètres carrés habitables
461 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een woning met 3 slaapkamers, een leuke tuin en gelegen in een rustige straat in Sint-Gillis-Waas. Lees dan snel even verder.

De vlotte verbinding naar Gent en Antwerpen, de instapklaarheid en de zuidgerichte tuin zijn maar enkele troeven van deze halfopen bebouwing.

Indeling:
- Kelder: er is een ruime en droge kelder die perfect gebruikt kan worden als extra bergruimte.
- GLV: de ruime inkomhal (8m²) geeft toegang tot de lichtrijke en ruime leefruimtes die samen 30m² zijn. De leefruimte geeft toegang tot de zonnige veranda (19m²) die rechtstreeks in contact staat met terras en tuin. Verder is er een wasplaats (11m²) voorzien van aansluitingen voor zowel was- en droogmachine, een eerste toilet, handige inloopdouche en de keuken (14m²) uitgerust met een authentiek gasvuur en vele ingemaakte kasten. 
- 1steV: via de trap vinden we via de nachthal (7m²), 2 slaapkamers (14-8m²)  waar de grootste slaapkamer voorzien is van een ensuite dressing (3m²) en de zéér ruime en recente badkamer (12m²) met vrijstaand bad, 2de toilet en ruime inloopdouche. 
- Zolder: langs de vaste trap vinden we de polyvalente ruimte (18m²) die momenteel gebruikt wordt als bureau. Naast deze ruimte vinden we 3de slaapkamer (18m²) terug. 

Tenslotte beschikt deze woning over een ruime garage (42m²) met automatische poort die kan dienen als ruimte voor het uitoefenen van een hobby of bijberoep en 19 zonnepanelen! Door deze zonne

Contacter