Appartement de service à vendre

* 149000€

1 chambre 62 mètres carrés

Immoweb code : 11285007
Immoweb code : 11285007
*hors taxes

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
62 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Lichtrijke serviceflat, gesitueerd in het knap project 'Felix Brouwershof', gunstig gelegen in hartje van het landelijke Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

Deze serviceflat is tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatieve materialen en is vlot toegankelijk met rolstoel. Het appartement werd functioneel ingedeeld, is voorzien van alle moderne comfort en beschikt over volgende indeling; een lichtrijke leefruimte met hyper-geïnstalleerde open keuken, een ruime slaapkamer, een badkamer met ruime inloopdouche, toilet en een praktische berging/wasplaats. Daarnaast is er in de kelderverdieping nog een extra berging voorzien, inbegrepen in de prijs. En indien u niet binnen wenst te vertoeven, kan u heerlijktot rust komen op het privatieve terras met aansluitend gezellige tuin met zicht op groen.

Inbegrepen zorg- en dienstverlening: gebruik en onderhoud van de ontmoeting- en gemeenschappelijke ruimten, bemiddeling met thuiszorg, 24u/24 permanentie, crisis assistentie en overbruggingsassistentie 24u/24 en 7d/7, persoonlijk alarmsysteem, onderhoud van de tuinen, activiteiten van de woonassistent etc. Dit modern complex beschikt tevens over tal van faciliteiten waaronder een nieuwe brasserie met betaalbare maaltijden, een wellnessruimte en een kapper.

De perfecte combinatie van rustig en zelfstandig wonen met indien gewenst de nodige assistentie of sociale interactie.
Extra informatie? Mail naar [email protected] of contacte

Contacter