Serviceflat te koop

* 149000€

1 slaapkamer 62 vierkante meters

Immoweb code : 11285007
Immoweb code : 11285007
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
62 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Moderne serviceflat te Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Lichtrijke serviceflat, gesitueerd in het knap project 'Felix Brouwershof', gunstig gelegen in hartje van het landelijke Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

Deze serviceflat is tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatieve materialen en is vlot toegankelijk met rolstoel. Het appartement werd functioneel ingedeeld, is voorzien van alle moderne comfort en beschikt over volgende indeling; een lichtrijke leefruimte met hyper-geïnstalleerde open keuken, een ruime slaapkamer, een badkamer met ruime inloopdouche, toilet en een praktische berging/wasplaats. Daarnaast is er in de kelderverdieping nog een extra berging voorzien, inbegrepen in de prijs. En indien u niet binnen wenst te vertoeven, kan u heerlijk tot rust komen op het privatieve terras met aansluitend gezellige tuin met zicht op groen.

Inbegrepen zorg- en dienstverlening: gebruik en onderhoud van de ontmoeting- en gemeenschappelijke ruimten, bemiddeling met thuiszorg, 24u/24 permanentie, crisis assistentie en overbruggingsassistentie 24u/24 en 7d/7, persoonlijk alarmsysteem, onderhoud van de tuinen, activiteiten van de woonassistent etc. Dit modern complex beschikt tevens over tal van faciliteiten waaronder een nieuwe brasserie met betaalbare maaltijden, een wellnessruimte en een kapper.

De perfecte combinatie van rustig en zelfstandig wonen met indien gewenst de nodige assistentie of sociale interactie.
Extra informatie? Mail naar [email protected] of contacteer ons op 015/755.444

Neem contact op