Appartement à louer

895€ par mois

1 chambre 62 mètres carrés

Immoweb code : 11319991
Immoweb code : 11319991

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
62 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/06/2024
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In de gegeerde residentie de Wildeman, pal in het centrum tegenover de kerk en park Hof ter Linden vinden we aan de rustige achterzijde het gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer terug incl een ruim terras, in de directe nabijheid van openbaar vervoer, winkels,…

INDELING
Via de standingvolle gemeenschappelijke inkomhal komt u via een beveiligde deur in de inkomhal op massief parket, dewelke u toegang geeft tot een aparte berging, toilet en de leefruimte.

Verder gaat u door naar de aangename leefruimte (37m²) eveneens op massieve parketvloer waar we ook de volledig open en ingerichte keuken vinden. De keuken is voorzien van een inductie kookvuur, microgolfoven, oven, vaatwasmachine, ijskast en aparte diepvries – allen ingebouwd en in combinatie met veel kastruimte ahv apothekerskasten. Vanuit de leefruimte heb je via een groot schuifraam toegang tot privatief terras (25m²).

Het appartement heeft één slaapkamer (12m²), gelegen naast de leefruimte en geeft ook direct toegang tot het terras, waar de ochtendzon je opwacht. De aansluitende badkamer (3m²) is praktisch ingericht en voorzien van een mooie, grote inloopdouche, lavabomeubel, alsook een handdoekradiator.

Ideaal appartement voor ouder koppel of alleenstaande personen.

BIJZONDERHEDEN
Het appartement beschikt over een ondergrondse staanplaats voor 2 fietsen, alsook een handige individuele berging (2m²).
De vaste kosten bedragen € 150/mnd (incl.provisie water & verwarming op gas). 3 Maanden Borg + PB.

Contacter