Appartement te huur

895€ per maand

1 slaapkamer 62 vierkante meters

Immoweb code : 11319991
Immoweb code : 11319991

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
62 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/06/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

GLV App met 1 Slpk en groot terras in centrum Edegem

In de gegeerde residentie de Wildeman, pal in het centrum tegenover de kerk en park Hof ter Linden vinden we aan de rustige achterzijde het gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer terug incl een ruim terras, in de directe nabijheid van openbaar vervoer, winkels,…

INDELING
Via de standingvolle gemeenschappelijke inkomhal komt u via een beveiligde deur in de inkomhal op massief parket, dewelke u toegang geeft tot een aparte berging, toilet en de leefruimte.

Verder gaat u door naar de aangename leefruimte (37m²) eveneens op massieve parketvloer waar we ook de volledig open en ingerichte keuken vinden. De keuken is voorzien van een inductie kookvuur, microgolfoven, oven, vaatwasmachine, ijskast en aparte diepvries – allen ingebouwd en in combinatie met veel kastruimte ahv apothekerskasten. Vanuit de leefruimte heb je via een groot schuifraam toegang tot privatief terras (25m²).

Het appartement heeft één slaapkamer (12m²), gelegen naast de leefruimte en geeft ook direct toegang tot het terras, waar de ochtendzon je opwacht. De aansluitende badkamer (3m²) is praktisch ingericht en voorzien van een mooie, grote inloopdouche, lavabomeubel, alsook een handdoekradiator.

Ideaal appartement voor ouder koppel of alleenstaande personen.

BIJZONDERHEDEN
Het appartement beschikt over een ondergrondse staanplaats voor 2 fietsen, alsook een handige individuele berging (2m²).
De vaste kosten bedragen € 150/mnd (incl.provisie water & verwarming op gas). 3 Maanden Borg + PB.

Neem contact op