Appartement à louer

1400€ par mois

2 chambres 210 mètres carrés

Immoweb code : 11350368
Immoweb code : 11350368

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
210 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/06/2024
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit prachtige dakappartement met twee slaapkamers is gelegen in een mooie buurt van Gent, Mariakerke. Het appartement maakt deel uit van een exclusieve villa-appartementen en biedt een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 210m² vierkante meter.

Het dakappartement beschikt over een ruime garage waar u uw auto veilig kunt parkeren. Daarnaast is er ook nog een extra parkeerplaats beschikbaar voor bezoekers. De garage biedt voldoende ruimte voor het opslaan van fietsen, gereedschap en andere spullen.

Het appartement is volledig ingericht en biedt een prachtig uitzicht over de groene omgeving van Mariakerke. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, waardoor de ruimtes nog ruimer en lichter aanvoelen. De open keuken is voorzien van alle nodige apparatuur en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden.

De twee slaapkamers zijn ruim en comfortabel ingericht en bieden voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kasten. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet.

Het appartemet is in de nabijheid van tal van winkels, apotheker, dokers en het openbaar vervoer,

Dit dakappartement is de ideale plek voor wie op zoek is naar luxe, comfort en privacy in een aangename omgeving. Bent u op zoek naar een ruim en stijlvol dakappartement in Gent? Dan is dit appartement zeker het bekijken waard! Voor meer informatie bel naar 0468 25 48 91 of mail op [email protected]

Meubels worden verwijderd.

Contacter