Appartement à louer

1 chambre 72 mètres carrés

Immoweb code : 10718792
Immoweb code : 10718792

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
72 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. In het centrum van Merchtem bieden bij dit lichtrijk nieuwbouw appartement aan dat zich bevind op de gelijkvloers. De indeling is als volgt: ruime eet- en leefruimte, 1 slaapkamer, badkamer (douche) en afzonderlijk toilet. Het appartement beschikt over 2 terrassen. Het ene terras is beschikbaar vanuit de living, het andere is toegankelijk vanuit de slaapkamer.
Het appartement bevind zich op wandel afstand van winkels/ eetgelegenheden/ sportfaciliteiten. In de buurt zijn er ook verschillende supermarkten te vinden. Het parkeren van jouw wagen is geen probleem, bij het appartement hoort er ook een autostaanplaats. Het appartement beschikt ook over 4 zonnepanelen met vermogen van 450 Wp.
Degemeenschappelijke kosten bedragen 75,- euro/ maand (onderhoud gebouw, brandverzekering, onderhoudsploeg, elektriciteit garage en lift)

Wenst u een bezoek of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-VASTGOED via 0456/32 66 00 of via [email protected]!

Contacter