Apartment for rent

1 bedroom 72 square meters

Immoweb code : 10718792
Immoweb code : 10718792

Overview

1 bedroom
1 bathroom
72 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. In het centrum van Merchtem bieden bij dit lichtrijk nieuwbouw appartement aan dat zich bevind op de gelijkvloers. De indeling is als volgt: ruime eet- en leefruimte, 1 slaapkamer, badkamer (douche) en afzonderlijk toilet. Het appartement beschikt over 2 terrassen. Het ene terras is beschikbaar vanuit de living, het andere is toegankelijk vanuit de slaapkamer.
Het appartement bevind zich op wandel afstand van winkels/ eetgelegenheden/ sportfaciliteiten. In de buurt zijn er ook verschillende supermarkten te vinden. Het parkeren van jouw wagen is geen probleem, bij het appartement hoort er ook een autostaanplaats. Het appartement beschikt ook over 4 zonnepanelen met vermogen van 450 Wp.
De gemeenschappelijke kosten bedragen 75,- euro/ maand (onderhoud gebouw, brandverzekering, onderhoudsploeg, elektriciteit garage en lift)

Wenst u een bezoek of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-VASTGOED via 0456/32 66 00 of via [email protected]!

Get in touch