Appartement à vendre

* 335000€

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 11195874
Immoweb code : 11195874
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben jij op zoek naar magnifiek nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers? Is een leuke buitenplek én een centrale ligging in een bruisende dorpskern voor jou heel belangrijk? Dan ligt het appartement van jouw dromen zonder enige twijfel in het prachtige en zeer luxueuze woonerf Corcela in het hartje van Koersel.

Dit unieke woonproject bestaat uit 5 verschillende residenties die dankzij hun zorgvuldig gekozen en bijzonder hedendaagse materialen voor een prachtige harmonieuze en uiterst stijlvolle zorgen. Bovendien is het belangrijk om te weten dat elk van deze appartementen het gunstige E-Peil E10 zal behalen. Een flinke besparing in energiekosten enerzijds en een vrijstelling van 100% op de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar anderzijds. Het levert je zonder enige twijfel een uitzonderlijk groot financieel voordeel op.

Het appartement A.02 bevindt zich volledig gelijkvloers, hetgeen zeker voor een zeer vlotte toegankelijkheid zorgt. Het appartement heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 90,21m². Helemaal aan het einde van de lange inkomhal, met gastentoilet, tref je de grote leefruimte met open keuken. De enorme lichtinval doet het appartement zeker en vast nog veel ruimer aanvoelen. Schuif je dan ’s zomers dat grote raam ook nog eens volledig open, dan krijg je effectief nog eens 17,32m² leefruimte er bovenop dankzij het zalige terras.

Het terras geniet bovendien van een heerlijke oostelijke oriëntatie. Zo komt dat zalige ochtendzonnetje je hier al van ’s mor

Ce bien fait partie du projet Corcela

Contacter