Appartement à vendre

3 chambres 112 mètres carrés

Immoweb code : 11105499
Immoweb code : 11105499

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
112 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOCHT door BELLES VASTGOED - Overeenkomst wordt eerstdaags getekend!

Meer info en virtuele tour: www.bellesvastgoed.be/te-koop/boechout-heerbaan-10-1ev

Dit ruim hoekappartement met 3 slpks, garage, private zuidwest-tuin, terras en zolder vinden we in de rustige Heerbaan te Boechout. Het bruisende centrum met allerhande winkels, bakkers, slager en openbaar vervoer (trein, tram en bus) is vlakbij.

Met de trap bereiken we de 1e verdieping. Het is een kleinschalig gebouw met slechts 2 app per ingang. We betreden het app via de inkomhal met apart toilet. De leefruimte is voorzien van een gashaard. De keuken biedt ruimtevoor een gezellige ontbijthoek. Genieten van de middag- en avondzon doe je op het aangrenzende terras.

Verder zijn er 3 volwaardige slpks met rolluiken en een badk met ligbad, lavabo en aansluiting voor wasmachine. Er is nog een private zolder met dakvensters, te bereiken via een vaste trap. Ook de recente condensatieketel op gas vinden we hier.

Zeker niet te vergeten is de zuidwest gerichte tuin met handige tuinberging. Daarnaast is er een garage met elektrische sectionaalpoort. Deze is bij aan te kopen voor €20.000. Beschikbaar vanaf oktober 2024.

Bijzonderheden: geen maandelijkse kosten, overal recente hoogrendementsbeglazing, plat dak recent vernieuwd en geïsoleerd (2022), asbestveilig, energiezuinig,...

Contacter