Appartement à vendre

2 chambres 75 mètres carrés

Immoweb code : 10973622
Immoweb code : 10973622

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
75 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. In een modern gebouw uit 2012, op een centrale locatie, bevindt zich dit energiezuinig gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers. De woonkamer met open keuken kent een leuke indeling die eveneens grenst aan een voortuin. Deze is volledig te verduisteren dankzij de rolluiken die eveneens voorzien zijn in de slaapkamers. Vanuit de keuken, die voorzien is van alle comfort, is een handige berging bereikbaar. De nachthal brengt je naar de 2 slaapkamers en de badkamer. Deze laatste heeft een inloopdouche, dubbel badkamermeubel, handdoekradiator en spiegelkast. Naast de voortuin, heeft u vanuit de grootste slaapkamer ook toegang tot een privatief terras achteraan. Buiten vertoeven kan dus aan zowel denoordelijke als de zuidelijke kant van het gebouw.

Grote troeven zijn ook de autostaanplaats én privatieve kelderberging die bij het appartement horen. Nooit last van te weinig opbergruimte of zoeken naar parkeergelegenheid dus!

Dit appartement is naast eigenaars-bewoners ook een zeer interessante opportuniteit voor investeerders. Momenteel wordt het appartement stabiel verhuurd aan €880/maand. Inkomsten vanaf dag 1 gegarandeerd.

Kom de troeven zelf ontdekken en contacteer ons snel voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse via [email protected] of 015/200 999!

Contacter